روش تهیه خمیر و آموزش پیروک ذرت
برای درست کردن این غذای خوشمزه نخست باید خمیر آن را درست کنید. برای درست کردن خمیر پیروک مواد زیر را آماده بگذارید :
ماست ۱ قاشق ، کره ۶۰ گرمی ، زرده تخم مرغ ۱ عدد ، تخم مرغ ۱ عدد ، خامه ۱ قاشق ، آرد
ابتدا لازم است درون یک ظرف و یا کاسه، یک عدد تخم مرغ را شکسته و کره را به آن اضافه کنید. سپس به وسیله همزن برقی و یا همزن دستی و یا یک عدد چنگال، به خوبی هم بزنید. بعد از چند دقیقه هم زدن ماست و خامه را هرکدام یک قاشق به این جمع اضافه کنید و هم بزنید. بعد از اتمام عملیات هم زدن نوبت به اضافه کردن آرد میرسد.شروع به ریخت آرد به ضرف کنید، به اندازه ای بریزید که خمیر به دست آمده به دست نچسبد و به اندازه نرم باشد. کار ما با خمیر تمام شده آن را به سه قسمت تقسیم کنید و کنار بگذارید.
برای درست کردن محتویات داخل غذا ، ابتدا تابه ای را با روغن روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید حرارت گرم شود و سپس پیازهای خرد شده و یکدست را درون روغن ریخته و به خوبی تفت دهید. عمل تفت دادن را تا زمانی که خامی پیاز گرفته شده و رنگ آن طلایی شود ادامه دهید.
گوشت میتواند در این خوراکی نقش مهمی را بازی کند، پس آن را هم به تابه اضافه کنید و شروع کنید به تفت دادن. فلفل دلمه را به خوبی خرد کنید و به با همکاری ذرت به تابه اضافه کنید. برای طعم دادن و رنگ بخشی به خوراکی مقداری رب گوجه هم به تابه منتقل کنید و تفت دادن را ادامه دهید. سعی کنید با لذت و اشتیاق آشپزی کنید تا انرژی مثبت شما هم در طعم غذا تاثیر بگذارد. در حین تفت دادن نمک و فلفل را به اندازه ای که میخواهید به مخلوط اضافه کنید. بعد از اتمام مراحل و تفت دادن کامل، مقدار کمی آب به اضافه کنید تا باعث پخته شدن مواد شود. در این مرحله با حرارت خداحافظی میکنیم. حرارت را قطع و منتظر شوید دمای تابه خنک شود.ظرف مخصوص فر را برای پخت پیروک ذرت آماده کنید.
خمیر پیروک را که فراموش نکرده اید. به اندازه ای که ظرف شما نیاز دارد از خمیر پیروک استفاده کنید، اما تمام خمیر را مصرف نکنید به آن نیاز داریم.
خمیر را درون ظرف کاملا پهن کنید. به صورتی که تمام اطراف ظرف را پوشش دهد. نوبت به اضافه کردن مواد رسیده است. مخلوط خوشمزه ای که در تابه درست کرده اید را درون ظرفی که با خمیر پیروک پوشیده شده است بریزید. مواد را به صورت یک دست و هم سطح درون ظرف پخش کنید.روی یک سینی مقداری آرد بپاشید و سپس مقدار باقی مانده از خمیر پیروک را با وردنه و یا وسیله ای شبیه به آن صاف کنید. آرد برای نچسبیدن خمیر به سینی لازم است. سپس خمیر را به صورت نواری برش دهید و جدا کنید. نوارها را به صورت کاملا منظم و در کنار هم روی مواد قرار دهید. انگار میخواهید روی مواد را بپوشانید. زرده تخم مرغ را درون ظرفی بریزید و توسط یک فرچه و یا چیزی شبیه به آن، روی نوارهای خمیر بمالید.
در همین حین فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. مدتی صبر کنید تا حرارت درون فرد بچرخد و آماده شود. سپس ظرف پیروک ذرت خود را درون فر قرار دهید. منتظر بمانید تا به خوبی طلایی و آماده شود. مدت زمان تقریبی برای انتظار، ۳۰ دقیقه است.
بعد از اتمام پخت، آن را از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن درون بشقاب بگذارید و از خوردن آن لذت ببرید. پیروک ذرت یک میان وعده فوق العاده برای شما است. از این خوراکی در مهمانی های کوچک هم میتوانید بهره ببرید.