روش تهیه درست جوجه کباب لاری

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش تهیه درست جوجه کباب لاری

عکس, روش تهیه درست جوجه کباب لاری

برای درست کردن جوجه کباب لاری شما باید اول مرغ را پاک کنید پوستهای آن را کاملا جدا کنید. مرغ را شبیه جوجه کباب ریز کنید. تکه های مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و لابه لای آن پیاز های اسلایس شده به صورت حلقه ای بریزید .لیمو ها را چهار تکه کرده با دست آب آن را به مرغ اضافه کنید و پوست آن را نیز لا به لای مرغ ها قرار دهید. ماست را نیز لا به لای مرغ ها ریخته و خوب مخلوط کنید تا تمام مرغ ها به ماست آغشته شوند . فلفل قرمز ، فلفل پاپریکا ، نمک را نیز به مواد بیفزایید.تخم گشنیز ها را نیز با دست خرد کرده و اضافه کنید . در آخر روغن و زعفران آب زده را به مواد بیفزایید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید (زعفران به دلیل عطر زیاد کمی مزه مرغ را عوض میکند اگر مایل هستید که مزه مرغ زیاد تغییر نکند میتوانید به جای زعفران از رنگ غذا یا ریشه زغفران که عطر کمتری دارد استفاده کنید یا جوجه را ساده بخوابانید) در ظرف را بسته و حداقل ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا عطر و طعم مواد به خورد مرغ برود. قبل از به سیخ کشیدن مرغ ها نمک آن را چشیده و جوجه ها را به سیخ بکشید. توجه کنید تکه های مختلف مرغ زمان متفاوتی برای کباب شدن دارند پس بر روی یک سیخ از تکه های همگن استفاده کنید به این معنی که به طور مثال تکه های استخوانی را با هم به سیخ بکشید یا تکه هایی که مرغ یک تکه اند را کنار هم بگذارید . مرغ ها را به سیخ زده و روی منقل (ترجیحا ذغالی) قرار دهید و به مرور زیر و رو کرده تا دو طرف سیخ به یک اندازه حرارت دیده و متناسب با هم کباب شوند. بعد از ۱۵ دقیقه که کبابها تقریبا آماده شد با یک قلم مو سس را روی کباب ها بدهید و کمی حرارت دهید . دو طرف کباب ها را که خوب به سس آغشته کردید و حرارت دادید تا سس به خورد آن برود از روی منقل بردارید و در ظرف مناسبی سرو نمایید.

مواد لازم :

مرغ متوسط ۱ عدد
ماست پر چرب یک و نیم پیمانه
تخم گشنیز ۱ ق غ
زعفران آب زده ۱ ق غ
پیاز متوسط ۲ عدد
فلفل پاپریکا ۱ ق غ
لیمو ترش تازه ۲ عدد
روغن زیتون یا روغن مایع نصف پیمانه
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم

 

 

 

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر