روش تهیه سس خردل سالم در منزل

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش تهیه سس خردل سالم در منزل

عکس, روش تهیه سس خردل سالم در منزل

دارچین…………..۱/۵ قاشق چای‌خوری

دانه خردل سفید یا زرد…………….۱و ۱/۲ لیوان دسته‌دار

پودر زردچوبه……………..۱/۲ قاشق چای‌خوری

پودر سیر………….۱/۴ قاشق چایخوری

آب…………….۳ لیوان دسته‌دار

سرکه…………..۱/۲ لیوان دسته‌دار

نمک……………۱ قاشق غذاخوری

پاپریکا قرمز……………۱/۲ قاشق چایخوری

عسل…………….۲ قاشق غذاخوری

پودر پیاز…………..۱/۴ قاشق چایخوری

دانه‌های خردل را در آسیاب ریخته و آن‌ها را تا جایی که خودتان می‌خواهید، نرم کنید. اگر می‌خواهید سس‌تان کاملا یکدست و لطیف باشد، آن را تا حد ممکن پودر کنید.در یک قابلمه با سایز مناسب پودر خردل و همه ادویه‌ها یعنی نمک، پودر زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و پودر دارچین را بریزید و آب را به آن اضافه کنید.ادویه‌ها را به هم بزنید تا کاملا در آب حل شوند و گوله گوله نباشند.

به مدت ۴۵ دقیقه این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید تا وقتی روی محلولتان حباب تشکیل شود.بعد از جوشیدن مواد داخل قابلمه، عسل و سرکه را اضافه کنید و مخلوط را ۵ تا ۱۰ دقیقه به هم بزنید تا به کف قابلمه نچسبد.حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید که سس خردل از حرارت بیفتد و خنک شود.مواد را داخل بطری شیشه‌ای بریزید و در جای خنک و تاریک قرار دهید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر