روش تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا مجلسی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا مجلسی

عکس, روش تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا مجلسی عکس, روش تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا مجلسی

پس از تهیه مواد لازم در عکس بالا ،  شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس آب و آب‌مرغ را به آن افزوده، بعد نمک، فلفل و پودرسیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید، تا جوش بیاید. سپس قارچ را افزوده و آن‌گاه حرارت را کم کنید و در حدود ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا قارچ بپزد، در این هنگام پنیر رنده شده را اضافه کرده و در حدود پنج دقیقه روی حرارت قرار دهید بعد شعله را خاموش کرده، در این هنگام آبلیمو به آن زده و داخل ظرف کشیده و یک حلقه لیمو ترش نیز کنار ظرف آویزان کنید و خامه را به آن افزوده و به صورت دایره‌ای وسط پتاژ بریزید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر