روش تهیه چیپس سرکه نمکی در منزل

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش تهیه چیپس سرکه نمکی در منزل

عکس, روش تهیه چیپس سرکه نمکی در منزل
سرکه: ۷ قاشق غذاخوری

روغن: به مقدار لازم

سیب زمینی: ۴ عدد متوسط

آب سرد و یخ: یک کاسه بزرگ

بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری

نمک: ۱ قاشق چایخوری یا بیشتر

ابتدا باید مثل تمام انواع چیپس خانگی سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و با پوست کن به ورقه‌های نازک تبدیل کنید. سیب زمینی‌های ورقه شده را چند بار آبکش کنید تا نشاسته اضافی آن‌ها گرفته شود.

سپس در یک ظرف بزرگ آب و یخ و سرکه و بیکینگ‌پودر بریزید. بیکینگ‌پودر برای ایجاد حباب روی چیپس استفاده می‌شود و برای انواع چیپس می‌توانید از آن استفاده کنید.

۲ ساعت صبر کنید تا سیب زمینی‌ها حسابی مزه‌دار شوند سپس آن‌ها را آبکش کنید. روی سیب زمینی‌ها آب نریزید و فقط آبکش کنید. صبر کنید سیب زمینی‌ها کاملا خشک شوند. برای این کار می‌توانید سیب زمینی‌ها را روی یک پارچه نخی تمیز بچینید.
سپس در یک قابلمه روغن را داغ کنید و چیپس‌ها را در روغن داغ سرخ کنید. بهتر است برای برشته و کریسپی شدن سیب زمینی‌ها آن‌ها را در چند مرحله اضافه کنید. به همین راحتی چیپس سرکه نمکی شما آماده است.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر