روش تهیه کردن ترشی گرمک مجلسی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش تهیه کردن ترشی گرمک مجلسی

عکس, روش تهیه کردن ترشی گرمک مجلسی

فلفل قرمز خرد شده: ۱ قاشق چای‌خوری
سرکه سفید: ۳ پیمانه
آب: ۲ پیمانه
شکر: ۴ پیمانه

گرمک یا سمسوری: ۴ عدد
انیس ستاره‌ای: ۲ عدد، خرد نشده
چوب دارچین: ۱ عدد

طالبی‌ها را به شکل قطعات مربعی درشت درآورده، دانه‌ها و پوست آن را دور بریزید. در قابلمه‌ای بزرگ ادویه‌ها، سرکه، آب و شکر را ترکیب کنید. آن را به جوش برسانید و مرتب بهم بزنید تا شکر حل شود. بگذارید حدود ۵ دقیقه قابلمه بجوشد سپس آن را از روی گاز بردارید. گرمک را به آن اضافه کنید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید داخل قابلمه بماند.

بعد از ۱ تا ۲ ساعت، درب قابلمه را برداشته، قابلمه را روی گاز گذاشته به جوش که رسید، حرارت را کم کنید تا آرام آرام گرم شود (فقط زیر جوش باشد) به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه یعنی تا زمانی که لبه‌های اطراف برش‌های گرمک تغییر رنگ دهند. قابلمه را از روی گاز بردارید و بگذارید تا گرمک و مایع اطراف آن به دمای اتاق برسد. آن را داخل ظرف‌های دردار گذاشته و داخل یخچال نگهداری کنید. وقتی که ترشی خنک شد می‌توان آن را مصرف کرد. طی چند روز مزه آن بهتر هم می‌شود.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر