روش تهیه کردن کاپ کیک شاتوت

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش تهیه کردن کاپ کیک شاتوت

عکس, روش تهیه کردن کاپ کیک شاتوت

یک دسر شیک و فوق العاده خوشمزه و منحصر به فرد برای مهمانان شما ، کاپ کیک شاتوت . برای درست کردن آن ابتدا فر را روشن و کاپ کیک ها را داخل سینی بچینید.آرد و نمک و پکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.سپس نصف شاتوت ها،با ۳ قاشق سوپخوری شکر و پودرنارگیل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس تخم مرغ ها،مابقی شکر،کره و شیرنارگیل(می توانید ۱ لیوان شیر با ۴ قاشق غذاخوری سرپر پودرنارگیل و ۲قاشق غذاخوری شکر را با مخلوط کن میکس کنید) را با همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه بزنید تا یکدست شود.سپس مخلوط آرد را به آن اضافه و با لیسک مخلوط کنید. سپس مخلوط شاتوت و شکر و پودرنارگیل را اضافه و مخلوط کنید.۳/۲ از کاپ کیک ها را پر کنید و روی آن ها از شاتوت باقی مانده بچینید.داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار دهید.

مواد لازم:

آرد ۲۷۰ گرم * پکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری* نمک ۸/۱ قاشق مربا خوری
شکر ۱۱۵ گرم* پودرنارگیل ۳۰ گرم* شاتوت ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲عدد* شیر نارگیل ۲۵۰ میلی لیتر* کره ۸۵ گرم* وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری

 

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر