روش درست کردن ساندویچ پیتزای هندی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش درست کردن ساندویچ پیتزای هندی

عکس, روش درست کردن ساندویچ پیتزای هندی

یک ساندویچ خوشمزه و جدید هندی به اسم ساندویچ پیتا که برای درست کردن آن به گوشت چرخ شده ، ادویه ها ، پنیر موتزارلا ، نعناع ، تخم مرغ ، نان پیتا و پیاز نیاز دارید.

۱۰۰ گرم پنیر موتزارلا ……………تخم‌مرغ یک عدد هم زده………………….نان پیتا ۴ عدد

یک‌دوم قاشق چایخوری زردچوبه………………..یک قاشق غذاخوری کاری

۳ قاشق غذاخوری روغن مایع …………………… .یک عدد ساطوری شده پیاز کوچک

یک‌چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز…………….نمک و فلفل به میزان لازم

یک قاشق غذاخوری نعنای ساطوری………..۲۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده

آموزش :

فر را روی ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد داغ کنید. روغن را داغ کرده و پیاز و ادویه را ۲ دقیقه در آن تفت دهید. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده تفت دهید تا آب آن کشیده شده و سرخ شود.

(۶ تا ۷ دقیقه) سپس گوشت را از روی شعله بردارید پس از اینکه سرد شده، پنیر و نعناع را اضافه کنید. و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. تخم‌مرغ را به گوشت اضافه کنید و مخلوط کنید.

سپس نیمی از مایه را روی یکی از نان‌ها پهن کرده و نان دوم را روی آن قرار داده فشار دهید همین کار را با مایه انجام دهید. نان‌ها را در فویل پیچیده و ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید. بقیه، سپس از فر خارج کرده برش زده و سرو کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر