روش درست کردن سس چیلی تایلندی با مزه ی خاص

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش درست کردن سس چیلی تایلندی با مزه ی خاص

عکس, روش درست کردن سس چیلی تایلندی با مزه ی خاص

شکر: نصف لیوان دسته‌دار ………………….نمک: ۱/۵ قاشق چای خوری

پودر چیلی یا فلفل قرمز کشمیری: ۱ قاشق چای خوری……………………….آب: ۱ لیوان دسته‌دار

سیر رنده شده یا ریز خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری………………………..پوره فلفل قرمز: ۳ قاشق غذاخوری

سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری ………………….آرد یا نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری

سرکه برنج یا سرکه سیب: نصف لیوان دسته‌دار

ابتدا، شکر، پودر چیلی، سیر خرد شده، سس سویا، نمک، سرکه و آب را در یک قابلمه به خوبی با هم ترکیب کنید. شعله گار را با حرارت ملایم روشن کنید و اجازه دهید مواد برای ۳ تا ۴ دقیقه کمی داغ شوند. مواد سس را خوب هم بزنید تا شکر به طور کامل حل شود.

بعد از حل شدن شکر پوره فلفل قرمز را به آن اضافه کنید و اجازه دهید سس ۲ تا ۳ دقیقه بچوشد.در این مرحله از طرز تهیه سس چیلی تایلندی آرد ذرت و آب را داخل یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. آرد نباید داخل آب حالت گلوله‌ای داشته باشد. بعد از اینکه آرد به خوبی در آب حل شد، آن را به مواد سس اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس به جوش بیاید.

بعد از اینکه سس جوشید، شعله آن را کم کنید و اجازه دهید برای ۳ تا ۴ دقیقه جوش بخورد تا سس به غلظت مناسبی برسد و شفاف و براق شود. سپس شعله را خاموش کنید. می‌توانید این سس چیلی تند را به صورت داغ همراه غذا مصرف کنید و یا آن را درون یخچال قرار دهید و بعد از اینکه سرد شد، در کنار غذا سرو کنید. شما می‌توانید این سس تایلندی خوشمزه را تا ۴ هفته در یخچال نگه دارید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر