محصولات معتبر محصولات معتبر

یاس فان » آشپزی » روش درست کردن شیرینی نارگیلی به صورت تر

روش درست کردن شیرینی نارگیلی به صورت تر

آشپزی | ۱۳ بازدید

عکس, روش درست کردن شیرینی نارگیلی به صورت تر

شاید شما بیشتر به مزه شیرینی نارگیلی های خشک و ساده عادت کرده باشید اما شیرینی نارگیلی تر مزه ی بسیار خوشمزه و مطبوع تری دارد در این پست از یاس فان آموزش درست کردن شیرینی نارگیلی تر را برای شما عزیزان قرار داده ایم .

وانیل ۱.۲ ق چ ، شکر ۱ونیم پیمانه ، روغن ۱.۴ پیمانه ، آبجوش ۱.۴ پیمانه

تخم مرغ ۶ عدد ، آرد ۲ پیمانه ، بکینگ پودر ۲ ق چ

مواد لازم برای مواد تر نارگیلی:

پودرنارگیل چرب ۱۰۰گرم ، شکردانه ریز ۲۰۰گرم ، سفیده تخم مرغ ۱۰۰گرم ، روغن مایع ۹۰گرم ، آبلیمو ۵گرم ، وانیل مقداری

آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه مرتبه الک کنید، زرده وسفید را جدا کنید و سفیده را در ظرف خشکی بریزید و هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد. سپس سفیده فرم گرفته را داخل یخچال قرار بدهید تا آب نیاندازد، در یک ظرف دیگر شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن بزنید.تا کرم رنگ و کشدار بشود، حالا دو قاشق غذاخوری از آرد را با روغن مخلوط کنید و خوب هم بزنید، سپس به آن آب جوش را اضافه کنید و به مایع تخم مرغ و شکر اضافه کنید، دقت کنید باید در این مرحله به سرعت مواد را هم بزنید وگرنه ممکن است آب جوش باعث سفت شدن زرده‌ها بشود.پس از مخلوط کردن این دو مایع موقع اضافه کردن آرد، آرد را در سه مرحله به مواد اضافه کنید، مرحله آخر و مهم اضافه کردن سفیده تخم مرغ است که باید با دقت انجام بشود. سفیده را هم در دو تا سه مرحله اضافه کنید و به صورت دورانی فولد کنید تا با مواد ترکیب بشود. در قالب ۲۰ در ۳۰ ریخته و در فر ۱۷۰ درجه ۴۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.

همه مواد را به غیر از آبلیمو داخل تابه نسوز ریخته و با هم مخلوط کنید، روی شعله خیلی کم قرار داده و مدام هم بزنید، من حدودا ۱۲دقیقه موادم را هم زدم که به این کار داغ زدن می‌گویند. مهمترین نکته درپخت شیرینی نارگیلی همین داغ زدن هست.حالا درآخر کار آبلیمو را به مواد اضافه کرده و کمی هم بزنید، دستتان را داخل مایه فرو ببرید، اگر دستتان احساس داغی کرد و نتوانستید بعد ۷ الی ۸ ثانیه داخلش نگه دارید، یعنی آماده است پس مواد را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کاملا سرد بشود.برای سرهم کردن مواد، ابتدا کیک اسفنجی که داشتیم را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و داخل یک سینی تمیز کاغذ بیاندازید، لایه اول را روی کاغذ گذاشته و روی آن کرمفیل بریزید و با پالت صاف کنید هرمغزی که دوست داشتید استفاده کنید، من کمی کشمش و گردو ریختم. حالا لایه دوم را روی کرمفیل گذاشته و خوب با دست فشار بدهید که به هم بچسبند و در آخر مایه نارگیل داغ زده را با پالت روی لایه دومی که گذاشته بودید بکشید و خوب صافش کنید و داخل فری که از قبل گرم کرده بودید، با دمای ۱۶۰ درجه فر برقی به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا رنگ بگیرد، ممکن است بعد از ده دقیقه هم رنگ بگیرد. بعد از ریختن مواد نارگیلی و از فر در آوردن کیک بگذارید خنک بشود و سلفون کشیده و برای چند ساعت در یخچال بگذارید و سپس درآورده و برش بزنید.

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب جدید آشپزی

امروز ۳ آبان ۱۴۰۰