روش درست کردن وافل­های بلژیکی خوشمزه برای دسر

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش درست کردن وافل­های بلژیکی خوشمزه برای دسر

عکس, روش درست کردن وافل­های بلژیکی خوشمزه برای دسر

ابتدا تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کمی غلیظ شده و کف کند.شیر و کره را اضافه می­کنیم و باز کمی مواد را با همزن میزنیم.آرد، بیکینگ پود، شکر و وانیل را در کاسه ای بزرگ با هم مخلوط کرده و الک می­کنیم. الک کردن آرد باعث میشود تا وافل ترد تر شده و بهتر پف کند.دستگاه وافل ساز رو به برق می­زنیم یا قالب وافل را روی گاز میذاریم تا کمی داغ شود و بعد به اندازه یک ملاقه از مایه برداشته و روی قالب می­گذاریم سپس در دستگاه را می­بندیم.بعد از تقریبا ۵ دقیقه وافل پرس شده، فرم گرفته و سفت می­شود و باز در دستگاه را می­بندیم تا طلایی شود.

مواد لازم :
۱ لیوان آرد۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ قاشق غذاخوری شکر *۱ عدد تخم مرغ
۳۰ گرم کره*۳/۴ لیوان شیر*نوک قاشق چایخوری وانیل

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر