روش درست کردن چرتمه پلو سنتی و اصیل

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش درست کردن چرتمه پلو سنتی و اصیل

عکس, روش درست کردن چرتمه پلو سنتی و اصیل

۵ حبه…………….. سیر پوست‌کنده و ریز خردشده

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه……………… به مقدار لازم

۱ قاشق غذاخوری…………. روغن سرخ‌کردنی

برنج زعفرانی، سبزی خوردن و چند قاچ لیمو برای سرو

۵۰۰ گرم …………….جگر سیاه گوسفندی ریز خردشده

۱۰۰ گرم…………….. دنبه ریز خردشده

۳۰۰ گرم………………. ماست

۱ عدد……………….. پیاز پوست‌کنده و خلالی خردشده

۴ عدد…………… فلفل کبابی ریز خردشده

یک قاشق غذاخوری روغن سرخ‌کردنی را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا روغن گرم شود. سپس پیاز‌ها را داخل آن بریزید و آن‌قدر تفت دهید تا نرم شوند. سپس زردچوبه را به آن بیفزایید. جگر و دنبه‌های ریز خردشده را داخل ماهیتابه بریزید و با پیاز هم بزنید و آن‌ها را به‌مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سپس فلفل‌های خردشده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

نمک و فلفل سیاه را طبق مزاج خود به غذا اضافه کنید تا مزه‌دار شود. مخلوط مواد را روی حرارت متوسط گاز به‌مدت ۳ دقیقه دیگر هم بزنید و سپس از روی گاز بردارید. مواد داخل ماهیتابه را در یک ظرف مناسب بریزید و با گوشت‌کوب، آن‌ها را له کنید.در همین حین، سیر و ماست را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید و سپس آن‌ها را به جگر، دنبه و پیاز له‌شده بیفزایید. ماست و سیر را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر