روش درست کردن کیک کالباس و تزیین های دلبر آن

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش درست کردن کیک کالباس و تزیین های دلبر آن

۲۵۰ گرم کره …………………..۵۰ گرم روغن زیتون

زرده تخم‌مرغ ۱ عدد…………..۱ قاشق مرباخوری بیکینگ‌پودر

۲۵۰ گرم کالباس ………………….۱۲ تخم مرغ

نمک به اندازه نیاز……………….. ۱ کیلوگرم آردسفید

آرد، بیکینگ‌پودر و کمی نمک را با هم قاطی کنید.بعد تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنید، کره نرم شده و روغن‌زیتون را کم‌کم به آن اضاف کنید. اگر خمیر سفت شد کمی روغن به آن اضافه نمایید، آن‌گاه با دست ورز دهید و در پلاستیکی بگذارید و به مدت ۲ ساعت در جای گرم بگذارید.

کف ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید و خمیر را به صورت لایه‌ای نازک کف ظرف بگذارید در این لحظه کالباس خردشده و تفت داده شده را روی خمیر بگذارید و سطح آن را با لایه خمیر بپوشانید و زرده تخم‌مرغ زده شده را با قلم‌مو روی سطح خمیر بمالید و در فر از قبل گرم‌شده با حرارت صد و هشتاد درجه سانتی‌گراد به مدت شصت دقیقه بگذارید.

 عکس, روش درست کردن کیک کالباس و تزیین های دلبر آن

عکس, روش درست کردن کیک کالباس و تزیین های دلبر آن

عکس, روش درست کردن کیک کالباس و تزیین های دلبر آن

عکس, روش درست کردن کیک کالباس و تزیین های دلبر آن

عکس, روش درست کردن کیک کالباس و تزیین های دلبر آن

عکس, روش درست کردن کیک کالباس و تزیین های دلبر آن

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر