روش سنتی درست کردن حلیم طالقانی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش سنتی درست کردن حلیم طالقانی

عکس, روش سنتی درست کردن حلیم طالقانی

نمک………….به مقدار لازم

گوشت گوسفندی با استخوان…………..۵۰۰ گرم

ادویه……………به مقدار لازم

پیاز…………..۲ عدد

لوبیا چیتی……………۱ پیمانه

بلغور گندم…………..۲ پیمانه

گندم و لوبیا را از شب قبل خیس می‌کنیم، تا نفخ آن گرفته شود.گندم و لوبیای خیس شده را با گوشت و ۱ عدد پیاز کوچک در ۲ لیتر آب می‌پزیم.۳ الی ۴ ساعت طول می‌کشد که گوشت وگندم و لوبیا خوب پخته شود.بعد از پخت، مقداری پیاز داغ، نمک، فلفل و کمی دارچین به آن اضافه می‌کنیم.این حلیم به صورت نیمه دون (نیمه کوبیده)، با آبلیمو و نمک یا شکر و دارچین مصرف می‌شود.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر