روش سنتی پختن ته چین کشمش و لپه
لپه………….یک دوم پیمانه
ماست چکیده ترش…………..۳۰۰ گرم
پیاز…………۱ عدد
روغن…………به میزان لازم
زعفران……………به میزان لازم
سینه مرغ……………..۸۰۰ گرم
برنج………….۳ پیمانه
کشمش پلویی…………..یک دوم پیمانه
تخم مرغ……………۲ تا ۳ عدد
پیاز……………۱ عدد
فلفل…………به میزان لازم
برنج را شسته و بخیسانید.آن را در آب جوش ریخته یا بصورت کته یا آبکش دم کنید.لپه را شسته و داخل آب و روی حرارت قرار دهید تا بپزد.روغن را حرارت قرار داده و پیاز خلال شده و سینه مرغ را بخوبی در آن تفت دهید.نمک و فلفل و زعفران را اضافه کنید.کمی آب روی مواد بریزید تا خوب پخته شوند.پس از پختن مرغ آن را ریش ریش کرده و کنار بگذارید.کشمش پلویی را کمی بخیسانید و سپس در روغن تفت دهید.در کاسه جداگانه تخم مرغها را با چنگال هم زده تا باز شوند.سپس کمی روغن، زعفران دم کرده و ماست چکیده را اضافه نمایید.برنج را با آن مخلوط کنید.کشمش و سایر مواد را با هم روی برنج بریزید و با قاشق فشار دهید.بگذارید ته چین دم بکشد.غذا آماده سرو است.