روش طبخ غذای عربی مقلوبه مرغ و بادمجان

آموزش اخبار سرگرمی آشپزی پزشکی دارو بیماری بدنسازی آرایشی ورزشی استخدام فال چاق شدن لاغری

یاس فان

آرایشی آشپزی آموزش اخبار استخدام بدنسازی بیماری پزشکی چاق شدن دارو سرگرمی فال لاغری ورزشی
محصولات معتبر محصولات معتبر

روش طبخ غذای عربی مقلوبه مرغ و بادمجان

عکس, روش طبخ غذای عربی مقلوبه مرغ و بادمجان

نکات لازم قبل از خواندن آموزش این غذای عربی خوشمزه :

شما می‌توانید از فلفل دلمه‌ای، کدو سبز، گل کلم و هویج نیز در مواد ته چین مقلوبه مرغ و بادمجان استفاده کنید.
در برخی طرز تهیه‌ها بادمجان‌ها را به‌صورت طولی برش می‌زنند و در مرحله چیدن مقلوبه مرغ و بادمجان، ابتدا بادمجان‌ها را کف ظرف می‌چینند و سپس بقیه مواد را روی آن‌ها می‌گذارند.

بادمجان‌ها را به‌صورت حلقه‌ای برش بزنید و روی آن‌ها کمی نمک بپاشید. به بادمجان‌ها حدود نیم ساعت استراحت بدهید تا تلخی و سیاهی آن‌ها گرفته شود. سپس آن‌ها را بشویید و خوب خشک کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. بادمجان‌ها را پس از سرخ کردن روی دستمال مخصوص آشپزخانه یا کاغذ روغنی قرار دهید تا روغن اضافه آن‌ها کشیده شود.سیب‌زمینی‌ها را به‌صورت حلقه‌ای برش بزنید و در روغن تازه سرخ کنید. سپس آن‌ها را کنار بگذارید.برنج را از حداقل سه ساعت قبل با آب ولرم و دو قاشق چای‌خوری نمک خیس کنید. سپس آب آن را خالی کنید و در یک قابلمه آب جوش بریزید تا برای چند دقیقه بپزد و مغز آن نرم شود. برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید. یک تابه را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید تا داغ شود. سپس پیازها را برای چند دقیقه در آن تفت دهید تا سبک و نرم شوند. در ادامه سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به پیازها بیفزایید و خوب تفت دهید. در آخر، مرغ‌ها، پودر دارچین و ادویه کاری را در تابه بریزید و خوب آن‌ها را تفت دهید تا مرغ‌ها برشته شوند و طعم ادویه‌ها را به خود بگیرند. مرغ های سرخ شده را از تابه دربیاورید و کنار بگذارید. سپس رب گوجه فرنگی را در همان تابه بریزید و تفت دهید تا رنگ رب باز شد و بوی خامی آن از بین برود. در اامه کمی آب جوش یا آب مرغ به رب اضافه کنید و هم بزنید تا یک سس غلیظ به دست بیاید. شعله گاز را خاموش کنید و سس را کنار بگذارید.زعفران دم‌کرده و پودر هل را با هم مخلوط کنید و نیمی از آن در کف یک قابلمه مناسب بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. چیدن مقلوبه بادمجان و مرغ را به‌صورت لایه لایه آغاز کنید. در ابتدا بادام، سپس گوجه فرنگی‌های حلقه شده، مرغ‌های سرخ شده، بادمجان و سیب‌زمینی‌ها را در قابلمه بچینید و سس مرغ را روی آن‌ها بریزید. در آخر هم برنج آبکش کرده را روی مواد بریزید و با پشت کفگیر خوب مقلوبه را فشرده کنید. بقیه محلول زعفران و پودر هل را روی برنج بریزید و درب قابلمه را ببندید تا برنج بخار کند. سپس شعله گاز را کم کنید، دم‌کنی بگذارید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد و مرغ‌ها بپزند.روی قابلمه کمی آب سرد بگیرید. سپس دیس یا ظرف سرو خود را روی قابلمه بگذارید و مقلوبه را برگردانید.

مواد لازم
۴ تکه مرغ درسته (سینه یا ران مرغ)
۲ عدد بادمجان پوست کنده
یک عدد پیاز پوست کنده و نگینی خرد شده
۲ عدد سیب‌زمینی پوست کنده
۱۰۰ گرم بادام
۲ حبه سیر پوست کنده و رنده شده
۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۲ عدد گوجه فرنگی حلقه حلقه شده
۴ پیمانه برنج
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
زعفران دم‌کرده غلیظ به میزان لازم
پودر هل به مقدار لازم
روغن مایع به میزان لازم

همچنین بخوانید

محصولات معتبر محصولات معتبر

آشپزی