روش طبخ کوکو با سبزی پاغازه مردم کرمانشاه

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش طبخ کوکو با سبزی پاغازه مردم کرمانشاه

عکس, روش طبخ کوکو با سبزی پاغازه مردم کرمانشاه

در صورت تمایل می‌توانید از قالب‌های به شکل دلخواه استفاده کرده، قالب را در روغن داغ قرار دهید و پس از گرم شدن قالب، مایه کوکو را در آن بریزید تا کوکوی پاغازه قالبی درست شود.

سیر له شده ۱ حبه……………………….تخم مرغ ۴ الی ۵ عدد
سبزی پاغازه ۵۰۰ گرم………………نمک و زردچوبه به میزان لازم
آرد ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری………………..روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
پیاز رنده شده متوسط ۱ عدد

سبزی پاغازه را پس از پاک کردن، بشویید و در صافی قرار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود، سپس آن را ریز خرد کنید.تخم مرغ‌ها را کاسه‌ای شکسته و هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند، سپس آرد، پیاز رنده شده، سیر له شده، نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید.مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند، سپس پاغازه خرد شده را به آن اضافه کنید.

به هم زدن مواد ادامه دهید تا مایه کوکو یکدست شود.روغن را در تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس مایه کوکوی پاغازه را در روغن داغ بریزید.حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید تا یک طرف کوکو سرخ شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.پس از سرخ شدن کوکو پاغازه، آن را برش زده و در ظرف سرو قرار دهید، اطراف کوکو را به سلیقه خود با سبزیجات مختلف تزیین کنید و همراه با نان یا برنج سرو کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر