روش پختن آش کمبزه سنتی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش پختن آش کمبزه سنتی

عکس, روش پختن آش کمبزه سنتی

برای درست کردن این آش خوشمزه به حبوبات لوبیا نخود عدس از هر کدام نصفه پیمانه نیاز دارید . برای این آش هم چنین نیاز به نصفه پیمانه برنج ، نصف پیمانه بلغور ، سبزی خرد شده سه پیمانه ( یک و نیم پیمانه مخلوط تره، جعفری، گشنیز و یک و نیم پیمانه ریحان ) ، کمبزه خرد شده دو عدد متوسط  ، فلفل سبز تند خرد شده به میزان دلخواه (می تونید حذف کنید)نیاز دارید . هم چنین مواد غذایی زیر را آماده کنید :

گوجه پوست کنده و ریز خرد شده سه عدد بزرگ

فلفل سبز تند خرد شده به میزان دلخواه (می تونید حذف کنید)

زرد چوبه و نمک به میزان دلخواه

پیاز درشت دو عدد نگینی خرد شده (یک عدد برای داخل آش و یک عدد برای پیاز داغ روی آش)

نعناع داغ و کشک و پیاز داغ برای تریین و سرو آش

یکی از پیاز های خرد شده رو به همراه روغن و‌ زرد چوبه سرخ کنید.بلغور ، برنج و عدس از قبل خیس شده رو اضافه کرده و حدود یک لیتر آب اضافه کنید.بعد از اینکه به نقطه جوش رسید سبزی و اضافه کرده ‌درب قابلمه رو بزارید.

بعد از نیم ساعت کمبزه خرد شده و نخود و لوبیا از قبل پخته شده به همراه نمک و فلفل سبز خرد شده اضافه کرده و دوباره حدود نیم ساعت زمان بدین.یک ربع قبل از آماده شدن آش،گوجه خرد شده رو اضافه کرده و بعد با نعناع داغ و پیاز داغ فراوان و کشک سرو کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر