روش پختن بوفالو وینگز با بال مرغ

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش پختن بوفالو وینگز با بال مرغ

عکس, روش پختن بوفالو وینگز با بال مرغ

مواد لازم برای ۴ نفر

نمک و فلفل………….. به میزان لازم

روغن سرخ کردنی …………….به میران لازم

نشاسته‌ی ذرت…………. یک‌دوم پیمانه

کتف و بال مرغ………….. ۶۰۰ گرم

کره……………… ۲۵گرم

سس فلفل تند …………..یک‌چهارم پیمانه (۶۰ میلی‌لیتر)

پاپریکا……………..یک‌دوم قاشق چایخوری

 

کره را در تابه مناسبی روی حرارت آب کنید. آن‌گاه سس فلفل تند، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. در ادامه در یک تابه گود روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس نشاسته ذرت را در یک کاسه مناسب بریزید و با کمی نمک و فلفل آن را مزه‌دار کنید.

حالا بال و کتف را در کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا نشاسته تمام سطح‌شان را بپوشاند، بعد آن‌ها را در یک آبکش بریزید و چند بار تکان دهید تا نشاسته اضافه بریزد. اینک آن‌ها را دانه دانه در روغن داغ قرار دهید و با حرارت ملایم اجازه دهید مرغ‌ها کاملاً پخته و برشته شوند و پوستشان به رنگ طلایی در آید.

حالا سس فلفل را دوباره گرم کنید. سپس بال‌ها را در یک کاسه بزرگ بریزید و تمام سس فلفل را افزوده خوب با بال‌ها مخلوط کنید تا سس به خرد بال و کتف سرخ‌شده برود. بال‌های سوخاری آماده سرو می‌باشد.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر