روش پختن درنجوش غذای سنتی مردم ابر کوه

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش پختن درنجوش غذای سنتی مردم ابر کوه

عکس, روش پختن درنجوش غذای سنتی مردم ابر کوه

حدوداً ۲ ساعت زمان لازم داریم تا غذا کاملاً جا بیفتد.چند دقیقه قبل از سرو، نعناع، ترخون یا ریحان خشک را درون یک ماهیتابه با روغن تفت داده و به غذا اضافه می‌کنیم.برای تزیین غذا هم می‌توانید از سبزیجات، گردو، پیازداغ و سیرداغ استفاده کنید.

برنج: ۱ پیمانه…………………….لپه: نصف پیمانه

پیاز: ۱ عدد متوسط……………..کشک ساییده: ۲ پیمانه

بادمجان: ۴ تا ۵ عدد متوسط……………….گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم

سیر: ۱ تا ۲ عدد متوسط……………………….گردو خردشده: ۲ پیمانه

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم………….سبزیجات معطر (نعناع خشک، ترخون یا ریحان خشک): به میزان لازم

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و کمی تفت می‌دهیم تا رنگش طلایی شود. گوشت را داخل پیاز می‌ریزیم و تفت می‌دهیم. سپس به آن نمک، فلفل، زردچوبه و کمی آب اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بپزد. داخل یک ظرف دیگر، لپه‌ها را با کمی نمک می‌گذاریم بپزد و وقتی نیم‌پز شد، برنج را هم به آن اضافه می‌کنیم.

بادمجان‌ها را سرخ کرده و با سیر و پیاز سرخ‌شده مخلوط می‌کنیم و می‌کوبیم تا کاملاً له شود. لپه و برنج را که خوب پخته شدند، اضافه می‌کنیم و مجدداً با گوشت‌کوب آن‌ها را می‌کوبیم. زمانی که گوشت کاملاً پخت، آن را له کرده و به مواد دیگر اضافه می‌کنیم. حالا مخلوطی از این مواد که یک‌دست شده را روی گاز می‌گذاریم و مرتب هم می‌زنیم تا ته نگیرد و در حین هم زدن، به آن کشک را هم اضافه می‌کنیم.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر