روش پختن و آماده سازی پیده اسفناج

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش پختن و آماده سازی پیده اسفناج

عکس, روش پختن و آماده سازی پیده اسفناج

برای تهیه کردن خمیر نخست مواد زیر را تهیه کنید :

آب۲۵۰ -۳۰۰……………… میلی لیتر

روغن زیتون……………..۱ قاشق سوپخوری

آرد سفید………….۳۷۵ گرم

مخمر فوری………….۱ قاشق چایخوری

نمک۱……………… قاشق چایخوری

مواد لازم برای این غذای سالم برای ۷ نفر می باشد.

پنیر موزارلا رنده‌کرده …………..به میزان لازم

کره یا روغن زیتون…………… به میزان لازم

فلفل سیاه ……………به میزان لازم

پنیر فتا………….۳۰۰ گرم

برگ اسفناج خرد کرده…………۵۰۰ گرم

تخم‌مرغ همزده……………۴ عدد

روش تهیه خمیر

آرد، مخمر و نمک را با هم مخلوط کنید. آن‌گاه آب و روغن را اضافه و مواد را مخلوط کنید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید. سپس خمیر را در یک ظرف چرب کرده قرار دهید، رویش را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید استراحت کند تا حجمش دو برابر شود

روش‌تهیه

اسفناج‌ها را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. حالا در ظرف مناسبی تخم‌مرغ‌ها، فلفل، پنیر و اسفناج را با هم مخلوط کنید. اینک خمیر را به شش قسمت مساوی تقسیم و هر قسمت را به‌صورت بیضی با وردنه باز کنید. مقداری از مواد میانی را روی سطح خمیر بریزید، طوری که از لبه‌ها فاصله داشته باشند. لبه‌ها را برگردانید و دو طرف ابتدا و انتها خمیر را به هم نزدیک کنید. حالا روی خمیر‌ها را بپوشانید و حدود نیم ساعت استراحت دهید. سپس روی مواد پنیر موزارلا بریزید و داخل فر گرم کرده با دمای۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ -۲۰ دقیقه قرار دهید. هنگامی که پیده را از فر بیرون آوردید، رویش را با روغن زیتون یا کره رومال کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر