روش پخت استیک شاتو بریان با سس مخصوصش
برای درست کردن این غذای خوش طعم و شیک علاوه بر گوشت استیک گوساله به پودر سیر ، انواع فلفل ، پاپریکا ، قارچ ، آرد گندم ، آب گوشت ، خامه و ادویه نیاز دارید. اگر سس را رقیق تر دوست دارید کمی آب گوشت و اگر غلیظ تر دوست دارید کمی آرد را اضافه تر کنید .می توانید این استیک را با سیب زمینی سرخ کرده و انواع سبزیجات سرو کنید.
مواد لازم برای سس
قارچ برش خورده ۵ عدد…………………..خامه ۴ قاشق غذا خوری
آرد گندم یک قاشق مربا خوری……………………کره ۵۰ گرم
آب گوشت ۲ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای استیک :
پیاز رنده شده یک عدد
پودر سیر , زردچوبه, نمک, فلفل سیاه و قرمز, ادویه گوشت, پاپریکا(در صورت وجود عطر بسیار خوبی به غذا میدهد) به میزان لازم
گوشت گوساله ( مخصوص استیک) یک تکه به اندازه کف دست……………….روغن مقداری
آموزش:
استیک کوبیده شده(نازک شده) را با پیاز رنده شده خوب ورز می دهیم .سپس ادویه ها را مخلوط کرده و گوشت را با آنها نیز ورز داده تا به خورد آن برود . روغن را در ماهی تابه ریخته و سپس استیکها را با حرارت کم سرخ می کنیم . حرارت را کم کرده تا هم سرخ و هم پخته شود ( حدود ۴۰ دقیقه).
کسانی که استیک را آب دار دوست دارند زمان را کمتر کنند.رای تهیه سس ابتدا روی حرارت کم کره را آب کرده سپس آرد را در آن میریزیم و مخلوط می کنیم .سپس آب گوشت و قارچ ها را اضافه کرده وپس از مخلوط کردن چند دقیقه روی آن در می گذاریم تا با حرارت کم قارچها بپزد.
کمی نمک به آن اضافه کرده و سپس چند دقیقه مانده به سرو کردن غذا خامه را درون آن میریزیم . دقت شود خامه فقط چند دقیقه حرارت ببیند .در نهایت آن را روی استیک ریخته و سرو میکنیم .