روش پخت پیتزا رولی برای تولدها
این پیتزای خوشمزه به خمیر هزارلا نیاز دارد که میتوانید آنرا از لوازم قنادی ها خریداری کنید. هم چنین میتوانید از هر نوع ژامبونی که خواستید استفاده نمایید.
مواد لازم :
خمیر هزارلا ۱ بسته
ژامبون مرغ ۴ ورق
پنیر گودا ۶ ورق
سس خردل به مقدار کافی
جعفری به مقدار کافی
تخم مرغ ۱ عدد
آب ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
از چند ساعت قبل خمیر هزارلا را از فریزر خارج کرده و اجازه می دهیم نرم شود، سپس روی سطح کار باز کرده و با وردنه روی آن می کشیم تا کاملا صاف و یکدست شود.حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس روی خمیر مقداری از سس خردل ریخته و با برس کاملا پخش می کنیم. در ادامه ورقه های ژامبون را به صورت مرتب روی خمیر می گذاریم.
ورقه های پنیر گودا را روی ورقه های ژامبون می چینیم و خمیر را به آرامی رول می کنیم. حالا سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیر را به اندازه های یکسان برش زده و درون سینی فر می چینیم.حالا تخم مرغ را با آب درون یک کاسه مناسب ریخته و با چنگال هم می زنیم تا بافت تخم مرغ از لختگی خارج شود، سپس روی رول ها را با آن رومال می کنیم. در ادامه سینی را طبقه میانی فر قرار می دهیم.
اجازه می دهیم رول ها درون فر بمانند تا کاملا پخته و روی آنها طلایی و خوشرنگ شوند. در نهایت پیتزاها را از فر خارج کرده و به دلخواه با جعفری خرد شده تزیین می کنیم، سپس با سس سرو می کنیم. نوش جان.