روش پخت کته برای تازه عروس ها و اندازه گیری آب برنج

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

روش پخت کته برای تازه عروس ها و اندازه گیری آب برنج

عکس, روش پخت کته برای تازه عروس ها و اندازه گیری آب برنج
آموزش پختن کته با تمام فوت و فن های آن برای عروس خانم هایی که تازه می خواهند آشپزی کنند. این آموزش برای دو نفر است شما برای هر نفر اضافه باید یک پیمانه برنج ، دو قاشق روغن و یک پیمانه نمک اضافه کنید.
مواد لازم:
برنج  ۲ پیمانه
روغن  ۴ قاشق غذاخوری
نمک دو پیمانه
اب به اندازه ای که وقتی برنج را شستید و انگشت خود را داخل آن قرار دادید آب تا بند انگشت شما رسیده باشد.
– ابتدا برنج را با آب ولرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم میشوئیم تا آب برنج زلال شود و آنگاه آب برنج را کاملاً خالی می کنیم. برای هر پیمانه برنج مقدار یک و نیم پیمانه آب اضافه می کنیم و نمک را به اندازه لازم داخل آن می ریزیم (برای هر پیمانه برنج یک قاشق چایخوری نمک)- به مدت ۲ الی ۳ ساعت به همین حالت می گذاریم تا برنج کاملا خیس بخورد.- قابلمه را روی اجاق با شعله متوسط قرار می دهیم پس از آنکه جوش آمد نصف قاشق غذا خوری روغن مایع (برای ۲ پیمانه برنج) به آن اضافه نموده و هم می زنیم.- هنگامی که آب برنج رو به انتها است یک بار هم زده و سپس درب قابلمه را با یک پارچه نخی و یا حوله تمیز پیچیده و روی قابلمه قرار می دهیم و شعله اجاق را کم می کنیم تا به مدت ۱۰ دقیقه (برای ۲ پیمانه برنج) برنج دم بکشد.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر