سالاد نودل روش تهیه سنتی آن

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

سالاد نودل روش تهیه سنتی آن

عکس, سالاد نودل روش تهیه سنتی آن
برای درست کردن این سالاد رژیمی و خوشمزه شما به موادی که در زیر نوشته ایم نیاز دارید.
سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری ،  نودل سبزیجات: ۲ بسته، مغز کاهو: ۱ عدد کوچک،ژامبون: ۳ ورق
خیارشور: نصف پیمانه ، زیتون بی‌هسته: نصف پیمانه ، پیازچه: ۵ تا ۱۰ شاخه ، کنسرو ذرت: نصف پیمانه ،
سس فرانسوی: ۲ قاشق غذاخوری ، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
مغز کاهوی شسته شده را به صورت یکدست خرد کنید.پیازچه‌ها را از وسط به به صورت طولی برش زده و سپس خرد کنید.
ژامبون و خیارشور را به صورت نگینی خرد کنید.زیتون‌ها را حلقه‌حلقه خرد کنید.نودل‌ها را با ادویه‌ی خودشان به مدت ۳ تا ۴ دقیقه داخل آب جوش بپزید و آبکش کنید.بعد از خنک شدن نودل، آن را به همراه باقی سبزیجات و سس مایونز و سس فرانسوی داخل یک کاسه‌ی بزرگ ریخته و به آهستگی هم بزنید.برای طعم بهتر، سالاد را برای یک شب داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد یکدیگر بروند و سالاد کاملا خنک شود.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر