سنتی ترین روش دم دادن زعفران در قابلمه برنج

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

سنتی ترین روش دم دادن زعفران در قابلمه برنج

عکس, سنتی ترین روش دم دادن زعفران در قابلمه برنج

اگر چه این روزها در صفحات آشپزی مجاری خیلی توصیه می شود که برای رنگ باز کردن زعفران قالبی یخ در آن بیندازید اما هم چنان روش سنتی دم کشیدن زعفران بهترین روش برای خوش رنگ شدن زعفران است. برای اینکه زعفران شما بهتر رنگ بدهد می توانید از این روش سنتی کمک بگیرید: درون یک استکان کوچک به مقدار مورد نیاز زعفران ساییده بریزید و دو قاشق غذا خوری آب جوش به آن اضافه کنید. بعد از اینکه برنج را آبکش کردید و داخل قابلمه ریختید استکان حاوی آب و زعفران را در برنج فرو ببرید و دم کنی را روی قابلمه بگذارید. با دم کشیدن برنج، زعفران هم دم می کشد و بهتر رنگ می دهد.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر