سوپ پیاز و سیب زمینی پر خاصیت

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

سوپ پیاز و سیب زمینی پر خاصیت

عکس, سوپ پیاز و سیب زمینی پر خاصیت

آب پرتقال شیرین نشده : نصف پیمانه…………………………….ماست ساده کم چرب : ۲۲۵ میلی لیتر

گشنیز تازه , خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری…………………………….نمک و فلفل : به میزان لازم

گشنیز جهت تزیین : مقداری…………………………….خلال پوست پرتقال : مقداری

روغن نباتی : ۲ قاشق غذاخوری…………………………….سیب زمینی , نگینی خرد شده : ۹۰۰ گرم

هویج , نگینی خرد شده : ۱ عدد…………………………….پیاز , خلال شده : ۲ عدد

سیر , له شده : ۲ حبه…………………………….عصاره سبزیجات : ۱ پیمانه

روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ گرم نموده , سیب زمینی , هویج و پیاز خرد شده سیر را به آن اضافه نمایید . سبزیجات را به مدت ۵ دقیقه به آرامی تقت دهید و در طول این مدت مرتب آن ها را هم بزنید .آب پرتقال و عصاره سبزیجات را به مواد بیافزایید و بگذارید به جوش بیایند . حرارت را کم نمایید تا آرام بجوشند . درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت ۲۰ دقیقه پخته , هویج و سیب زمینی های نگینی , نرم و ترد شوند .

محتویات داخل قابلمه را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و یک دقیقه دستگاه را روشن نمایید تا مواد به شکل پوره در بیایند .ابلمه را بشویید و مواد را دوباره داخل آن برگردانید .در آخر , ماست و گشنیز خرد شده را اضافه نمایید . غذا را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .غذا را در کاسه های گرم سرو نمایید و با شاخه گشنیز و خلال پرتقال تزیین نمایید .

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر