طرز تهیه آش شنگ در بهار

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز تهیه آش شنگ در بهار

عکس, طرز تهیه آش شنگ در بهار

این آموزش برای ۵ نفر می باشد. شنگ، نوعی سبزی خودرو و خوراکی است که شبیه تره می‌باشد و در فصل بهار در مناطق جنگلی اطراف تهران نیز می‌روید. در بازارچه‌های محلی نیز این سبزی به وفور یافت می‌شود.چون کشک مقداری شور است، در مصرف نمک دقت فرمائید.

پیاز داغ………….. ۲ قاشق سوپخوری

زردچوبه…………۱ قاشق چایخوری

نعناع داغ…………. به میزان لازم

نمک و فلفل………….. به میزان لازم

نخود و لوبیا چیتی جمعاً………………. ۱۵۰ گرم

آب………… ۱ لیتر

سبزی شنگ شسته و درشت خرد کرده…………..۱ کیلوگرم

عدس…………… ۱۵۰ گرم

کشک……… یک دوم پیمانه

سیر داغ برای تزئین…………….. به میزان لازم

روش‌تهیه

نخود و لوبیا را – که از شب قبل خیسانده‌‌اید – با آب روی حرارت قرار دهید و بپزید. شنگ را به حبوبات بیفزائید (این سبزی کمی دیر پز می‌باشد). نیم پز که شد، عدس را اضافه کنید و نیمی از پیاز داغ را – که با زردچوبه تفت داده‌اید – همراه با نعناع داغ به آش اضافه نمائید. شعله را ملایم کنید تا آش جا بیفتد. اکنون نمک و فلفل و بعد کشک را بیفزائید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید. آش را در ظرف بکشید و روی آن را با نعناع داغ، سیر داغ و کشک تزئین کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر