طرز تهیه آش گوجـه سـبز با کوفته ریزه

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز تهیه آش گوجـه سـبز با کوفته ریزه

عکس, طرز تهیه آش گوجـه سـبز با کوفته ریزه

این آموزش برای ۵ نفر است. شما برای درست کردن این آش ترش مزه به مواد زیر نیاز دارید :(در برخی مناطق به جای لپه، نخود و لوبیا استفاده می‌شود.نوع دیگر این آش، مانند آش رشته تهیه می‌شود؛ با این تفاوت که به جای کشک یا سرکه، گوجه سبز ریخته می‌شود.)

نیم کیلو سبزی آش خرد کرده  ……………………….روغن مایع ، فلفل سیاه و زردچوبه و نمک به میزان لازم

۱۰۰ گرم برنج و ۱۰۰ گرم لپه

پیاز خرد کرده ۲ عدد………………………….۲۵۰ گرم گوشت کوفته ریزه

تیم کیلو آلوچه یا گوجه سبز …………………………نعناع داغ برای تزئین

مواد لازم برای تهیه‌ی کوفته‌ریزه

گوشت چرخکرده……………. ۱۵۰ گرم

پیاز خام متوسط رنده شده…………… ۱ عدد

نمک و فلفل………… به میزان لازم

روغن مایع ………..۲ قاشق سوپخوری

آب………….. یک دوم پیمانه

پیاز را با مقداری روغن در ظرف بریزید و روی حرارت بگذارید تا طلائی رنگ شود. بعد فلفل و زردچوبه را بیفزائید. کمی که تفت خورد، آب را اضافه کنید و برنج و لپه‌ی شسته را به آن بیفزائید و بگذارید این مواد کاملاً بپزد. سپس سبزی را به آش افزوده و حرارت را ملایم نمائید تا زمانی که آش لعابدار شود. در این هنگام کوفته ریزه‌ها و نمک را داخل آش بریزید. پس از ده دقیقه گوجه‌سبز‌ را نیز بیفزائید تا پخته شود. بعد از ۲۰ دقیقه آش کاملاً می‌پزد. اکنون روی آش را با نعناع داغ تزئین کنید.

روش تهیه‌ی کوفته ریزه:

گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل ترکیب نمائید و با دست خوب ورز دهید. سپس کوفته ریزه‌هائی به اندازه‌ی فندق تهیه کنید. تابه‌ای روی حرارت بگذارید و آب را در آن بریزید. هنگامی که به جوش آمد، کوفته‌ریزه‌ها را به آب جوش بیفزائید تا پخته شود.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر