طرز تهیه خورش بادام زمینی و سویا مقوی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز تهیه خورش بادام زمینی و سویا مقوی

 

عکس, طرز تهیه خورش بادام زمینی و سویا مقوی

کنجاله یا دانه سویا …………۲۰۰ گرم

کره کنجد شیرین نشده…………. ۳ قاشق غذاخوری

آب مرغ……….. ۴۵۰ میلی لیتر

پودر زیره…………. ۱ قاشق چایخوری

پودر فلفل………….. ۲/۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون………… ۲ قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده……….. ۱ عدد

فلفل سبز خرد شده………… ۲ عدد

آرد گندم……….. ۲ قاشق غذاخوری

بادام زمینی خام خرد شده………….. ۲ قاشق غذاخوری

سیر له شده………… ۳ حبه

پوره گوجه فرنگی…………. ۱ لیوان

نمک و فلفل…………… به میزان لازم

در یک قابلمه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.سپس سیر خرد شده را برای چند دقیقه تقت دهید و با فلفل سبز خرد شده مخلوط کرده و برای تزئین کنار بگذارید.پیاز را در قابلمه تفت دهید و سویای شسته شده را به آن اضافه کنید و به مدت ۴ دقیقه سرخ کنید و در ظرفی جداگانه بریزید.
در همین ظرف کره کنجد، بادام زمینی خرد شده و آرد را بر روی حرارت به آرامی مخلوط کنید تا نرم شود و در انتها پوره گوجه فرنگی و جوجه‌ها و ادویه‌ها را به آن اضافه نمایید.اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت باشد تا به یک سس غلیظ تبدیل شود.پس از پخت آن را در ظرف مخصوص سرو بریزید و پیاز و فلفل سبز تفت داده شده را روی آن بریزید. نوش جان!

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر