طرز تهیه سالاد مقوی ازمه ترکیه
این سالاد سرشار از ویتامینها و مواد مغذی است و بسیار کم کالری توصیه میکنم حتما این سالاد خوشمزه رادرست کنید معمولا برای کسانی که میخواهند لاغر شوند خوردن سالاد توصیه میشود. این آموزش برای ۴ نفر است.
فلفل دلمهای…………….. ۵ عدد (رنگی)
نعناع تازه………………. ۱ بسته کوچک یا ۲ قاشق غذاخوری نعناع خشک
پودر فلفل قرمز……………….. ۱ قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی……………… ۲ قاشق غذاخوری بزرگ
گوجه فرنگی قرمز و رسیده………………… ۶ عدد
سیر……………. ۴ حبه
روغن زیتون حدود……………….. ۴-۵ قاشق غذاخوری
آب نصف لیمو
نمک و فلفل
پیاز…………… ۱ عدد
جعفری……………. ۱ دسته
شربت انار ……………۲ قاشق غذاخوری
سبزیجات را آماده کنید. ابتدا گوجه فرنگیها را پوست بگیرید، آنها را به چند تکه تقسیم کنید و قسمت زرد رنگ آن را جدا نمایید. پیازچه و فلفلها را به چند تکه خرد کنید. جعفری و نعنا را بشویید و همه را درون میکسر بریزید.در صورتی که میکسر ندارید میتوانید آنها را با رنده درشت رنده کنید.
پوره گوجه فرنگی، روغن زیتون، آب لیمو، شربت انار، نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید. سیر را ریز رنده کرده و همه چیز را مخلوط کنید تا یک پوره بدست آورید، کنار بگذارید.میکسر را روشن کرده تا سبزیجات ریز خرد شوند خیلی زیاد مخلوط نکنید، سبزیجات نباید خیلی ریز شوند مخلوط پوره را اضافه کنید و کمی بیشتر ترکیب کنید.
سالاد را داخل یک کاسه بگذارید و مزه دار کنید. در صورت دلخواه میتوانید آب لیمو بیش تری اضافه کنید بگذارید حداقل یک ساعت برای رسیدن به بهترین طعم در یخچال استراحت کند تا مزهها با هم ترکیب شوند و بعد نوش جان کنید.