طرز تهیه سنتی پای گوشت و سبزیجات

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز تهیه سنتی پای گوشت و سبزیجات

عکس, طرز تهیه سنتی پای گوشت و سبزیجات

کرفس خرد کرده ۱ ساقه……………………………..هویج پخته خرد کرده ۱ پیمانه

گشنیز خرد کرده ۳ قاشق سوپخوری……………………………..نخودفرنگی ۱ پیمانه

سیب‌زمینی پخته ۶ عدد متوسط……………………………..کره ۴۰ گرم……………………………..شیر ۶۰ میلی‌لیتر

گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم………………………………روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری

پیازداغ ۳ قاشق سوپخوری……………………………..نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری……………………………..پودر زیره یک چهارم قاشق چایخوری

پودر کاری یک قاشق چایخوری……………………………..رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

گوشت و روغن را در تابه مناسبی بریزید و تفت دهید.آن‌گاه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه، زیره، کاری را بیفزائید و مخلوط نمائید.سپس رب گوجه‌فرنگی و کرفس را اضافه کنید و پس از چند دقیقه تفت دادن هویج، گشنیز و نخودفرنگی را با آن ترکیب کنید.

حالا در ظرف مناسبی بریرید و رویش را با پوره سیب‌زمینی بیارائید و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید و ۸ دقیقه هم گریل کنید تا پوره طلایی شود.سیب‌زمینی را داغ داغ له کنید.آن‌گاه کره و شیر را بیفزائید و روی حرارت پیوسته آن را هم بزنید تا لطیف و یکدست شود.اینک پوره آماده مصرف می‌باشد.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر