طرز تهیه سیب زمینی انگشتی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز تهیه سیب زمینی انگشتی

عکس, طرز تهیه سیب زمینی انگشتی

آرد سمولینا…………….. نصف پیمانه

پنیر یا ماست………….. یک چهارم پیمانه

آرد ذرت…………… یک چهارم پیمانه

زنجبیل و زیره……….. نصف قاشق چای‌خوری

نمک…………. نصف قاشق غذاخوری

روغن……….. به مقدار لازم

سیب زمینی (آب پز و پوره شده)………….. دو عدد

فلفل قرمز…………….. (خرد شده) دو عدد

آرد سمولینا…………….. نصف پیمانه

پنیر یا ماست………….. یک چهارم پیمانه

سیب زمینی (آب پز و پوره شده)………….. دو عدد

فلفل قرمز…………….. (خرد شده) دو عدد

آرد سمولینا را در یک کاسه بریزید و سپس پنیر یا ماست را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا مواد کاملا به خورد هم بروند.سیب زمینی پوره شده، فلفل، زنجبیل، زیره و نمک را به آن‌ها اضافه کنید. سپس مواد را کمی ورز دهید تا ادویه‌ها به خرد بافت سیب‌زمینی برود و مزه آن یک‌دست شود.مواد را کاملا با هم ترکیب کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد.

حالا دستان‌تان را کمی چرب کنید و یک تکه خمیر بردارید و به شکل توپ در آورید. سپس این توپ را بین دست‌ها مالش دهید تا به شکل لوله یا انگشت در بیایید.حالا دستان‌تان را کمی چرب کنید و یک تکه خمیر بردارید و به شکل توپ در آورید. سپس این توپ را بین دست‌ها مالش دهید تا به شکل لوله یا انگشت در بیایید.خمیر‌های سیب زمینی انگشتی را داخل آرد ذرت بغلتانید و خوب تمام سطوح آن را به آرد آغشته کنید.

تابه‌ای متوسط با دیواره بلند (وک) را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و داخل آن روغن بریزید و زمان دهید تا روغن (دمای حدود ۱۸۰ درجه سانتی گراد) داغ شود.سیب زمینی انگشتی‌ها را داخل روغن بریزید و فرصت دهید تا کاملا طلایی شوند.سیب زمینی انگشتی سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.سیب زمینی‌های سرخ شده را در ظرف بچینید و گرم همراه با هر سسی که دوست دارید سرو کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر