طرز تهیه مرغ بالزامیک رستورانی در منزل

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز تهیه مرغ بالزامیک رستورانی در منزل

عکس, طرز تهیه مرغ بالزامیک رستورانی در منزل

۱ عدد………………… پیاز خرد شده

½ قاشق چای خوری……………… آویشن پودر

۴۰۰ گرم……………. گوجه فرنگی خرد شده

½ پیمانه……………. سرکه بالزامیک

۱ قاشق چای خوری………… ریحان خشک

۱ قاشق چای خوری…………….. پونه خشک

۱ قاشق چای خوری ………………..نمک

فلفل سیاه……………… مقداری

۲ قاشق غذاخوری……………. روغن زیتون

۱ قاشق چای خوری……………….. رزماری خشک

۳ عدد ……………….سینه مرغ بدون پوست و استخوان

سینه های مرغ رو به دو نیم تقسیم کنید و هر دو طرفش رو نمک و فلفل بزنید.روغن زیتون رو در ماهیتابه گرم کنید و مرغ ها رو تا زمانی که قهوه ای بشن سرخ کنید. حدود ۳-۴ دقیقه کافیه و بعد پیاز رو اضافه کنید و سرخ کنید تا پیازها هم کاراملی بشن

گوجه و سرکه بالزامیک رو به ماهیتابه اضافه کنید و سبزیجات خشک و باقی مواد رو اضافه کنید و بذارید با حرارت ملایم بپزه. وقتی که آبش کشیده شد و سس غلیظ شد مرغ بالزامیک ما آماده است.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر