طرز تهیه و پختن پاستا فاگیولی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز تهیه و پختن پاستا فاگیولی

عکس, طرز تهیه و پختن پاستا فاگیولی

مواد لازم برای ۵ نفر

لوبیا قرمز پخته…………… ۲۰۰ گرم

خامه…………. ۲۰۰ گرم

نمک و فلفل سیاه …………. به میزان لازم

فلفل قرمز ………..به میزان لازم

پاستا …………….۵۰۰ گرم

سیر له کرده …………. ۲ عدد

کره…………. ۵۰ گرم

رب گوجه‌فرنگی ………… یک قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان…………. به میزان دلخواه

پاستا را در آب جوش و نمک بریزید، بپزید و آبکش کنید. آن‌گاه سیر را با کره تفت دهید. نیمی از لوبیا را پوره کنید و همراه با خامه، باقیمانده لوبیا، نمک، فلفل، فلفل قرمز و رب گوجه‌فرنگی به سیر اضافه نمائید و اجازه دهید سس به خوبی گرم شود. سپس پاستا را به سس آماده کرده بیفزائید و خوب هم بزنید. حالا پاستا را در ظرف مناسبی بریزید و با پنیر پارمسان آن را بیارائید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر