طرز تهیه کیک پارما چیکن در منزل

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز تهیه کیک پارما چیکن در منزل

عکس, طرز تهیه کیک پارما چیکن در منزل

گردو خرد شده…………… ۱۰ عدد

جعفری خرد شده………………. نصف پیمانه

پیازچه خرد شده…………… نصف پیمانه

سس مایونز……………… یک پیمانه

پارما چیکن…………. یک بسته

نان تست………….. یک بسته

خیارشور نگینی خرد شده…………. چهار عدد

پنیر خامه‌ای …………… ۱۰۰ گرم

ماست چکیده………….. یک پیمانه

در ابتدا پارما چیکن‌ها را خرد کنید و آن‌ها را درون ظرفی متوسط بریزید. خیارشور نگینی شده، گردوی خرد شده، جعفری و پیازچه را به ظرفتان اضافه کنید و موادتان را خوب با هم مخلوط کنید.در یک ظرف دیگر سس مایونز، پنیر خامه‌ای و ماست چکیده را با هم ترکیب کنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و هم بزنید. ۹۰ درصد از سسی که تهیه کردید را به ترکیب پارما چیکن اضافه کنید.

اطراف نان‌های تست را با چاقو برش دهید و آن‌ها را جدا کنید. سپس یک لایه نان تست را در ظرف مورد نظرتان بچینید سپس با موادی که تهیه کرده بودید روی سطح نان‌ها را بپوشانید و به همین ترتیب لایه‌ها را تکرار کنید.در لایه نهایی بعد از چیدن نان‌های تست سطح روی آن‌ها را با سس باقی مانده بپوشانید و روی آن را با سلیقه خود تزیین کنید. کیک پارما چیکن را چند ساعت در یخچال قرار دهید سپس آن را سرو و میل کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر