طرز درست کردن شنیسل مرغ و ادویه های آن

آموزش اخبار سرگرمی آشپزی پزشکی دارو بیماری بدنسازی آرایشی ورزشی استخدام فال چاق شدن لاغری

یاس فان

آرایشی آشپزی آموزش اخبار استخدام بدنسازی بیماری پزشکی چاق شدن دارو سرگرمی فال لاغری ورزشی
محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز درست کردن شنیسل مرغ و ادویه های آن

عکس, طرز درست کردن شنیسل مرغ و ادویه های آن

شنیسل مرغ یک غذای شیک ساده اما بسیار خوشمزه و محبوب است اگر میخواهید شنیسل مرغ را هم چون رستوران ها و فست فودی ها درست کنید با این آموزش همراه شوید مواد لازم برای چهار نفر است.

پودر پانکو یا سوخاری ۱ لیوان * سینه مرغ کامل ۲ عدد *تخم مرغ ۱ عدد *پیاز ۱ عدد متوسط *زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری *آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری ، آرد نصف لیوان *نمک و فلفل سیاه به مقداری کافی *روغن مخصوص سرخ کردنی به مقداری کافی

برای تهیه شنیسل مرغ ابتدا سینه های مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و افقی از وسط برش می دهیم تا کمی نازک تر شوند و بعد روی تخته آشپزخانه آن ها را مرتب کنار یکدیگر قرار می دهیم و پلاستیک فریزر را از یک طرف برش می دهیم.سپس روی سینه ها قرار می دهیم تا کاملا سینه ها را پلاستیک بپوشاند و با بیفکوب روی سینه ها می کوبیم تا همه جای آن یکدست شود و کمی نازک تر نیز شوند و بعد سینه ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها را نیز با بیفکوب کمی بکوبیم.(نباید زیاد بکوبیم چون ممکن است سینه ها از وسط بریده شوند و بافت آن خراب شود) سینه ها را داخل کاسه ای قرار می دهیم و آبلیمو و زعفران دم کرده و پیازهای خرد شده را به آن اضافه می کنیم و آرام سینه ها را با مواد آغشته می کنیم.در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و کاسه را داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت  ۱ الی ۲ ساعت استراحت کند. سپس تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن مخصوص سرخ کردنی به صورت شناور داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا با حرارت کم به مرور زمان روغن داغ شود.کاسه محتوی سینه ها را از داخل یخچال بیرون می آوریم و پیازها را از روی سینه ها جدا می کنیم و آن ها را روی تخته آشپزخانه کنار یکدیگر قرار می دهیم و روی آن ها کمی نمک و فلفل (می توانید فلفل را حذف کنید) می پاشیم و بعد آن ها بر می گردانیم.سپس طرف دیگرشان را نیز با نمک و فلفل مزه دار می کنیم و سه عدد ظرف را کنار یکدیگر قرار می دهیم و داخل یکی پودر پانکو می ریزیم و داخل ظرف دوم تخم مرغ می ریزیم و با چنگال زرده و سفیده را هم می زنیم و داخل ظرف سوم آرد می ریزیم.زمانی که مطمئن شدیم که روغن داغ شده است یکی از سینه های مرغ را ابتدا داخل ظرف آرد قرار می دهیم و روی آن آرد می ریزیم و کاملا پشت و روی آن را با آرد آغشته می کنیم و بعد کمی سینه مرغ را تکان می دهیم تا اضافه آرد آن خارج شود.

همچنین بخوانید

محصولات معتبر محصولات معتبر

آشپزی