طرز پختن سوپ تمبر هندی خوشمزه تابستانی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز پختن سوپ تمبر هندی خوشمزه تابستانی

عکس, طرز پختن سوپ تمبر هندی خوشمزه تابستانی

پودر زیره سبز…………. ۱ قاشق سوپخوری

سیر (له شده)………….. ۲ حبه

پودر دانه گشنیز ……………..۲ قاشق سوپخوری

آرد…………. ۱ قاشق سوپخوری

آب گوشت………….. ۲/۵ پیمانه

گشنیز (ساطوری خرد‌شده)…………. یک دوم پیمانه

نعنا تازه (ساطوری خردشده)……………… یک دوم پیمانه

موز سبز (خردشده)…………… ۲ عدد

پیاز (نگینی خرد‌شده)………….. ۱ عدد

فلفل چیلی (خرد‌شده)………….. ۱ عدد

عصاره تمبر‌هندی ……………..یک چهارم پیمانه

شیر نارگیل……………… یک و یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل…………… به میزان لازم

روغن کنجد ………………..یک سوم پیمانه

روغن کنجد (یا روغن مایع) را درون تابه‌ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. بعد پیاز را به آن افزوده و کمی تفت دهید تا سبک شود.سیر، نیمی از فلفل چیلی، پودر زیره سبز و پودر دانه گشنیز را به مواد افزوده، سپس آن را کمی تفت دهید. بعد آرد را به آن افزوده و کمی دیگر تفت دهید.

موز، آب گوشت (یا آب مرغ)، تمبر‌هندی (از قبل داخل کاسه‌ای با مقداری آب ولرم خیس و از صافی ردشده) و شیر نارگیل را به مواد افزوده و بگذارید تا به جوش آید. سپس در تابه را بگذارید تا موز نرم شود.مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید، بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و دوباره روی حرارت بگذارید تا با حرارت کم جا بیفتد. سپس بقیه فلفل‌چیلی را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.قبل از سرو گشنیز و نعنا را به سوپ افزوده و نوش جان کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر