طرز پختن پاچینی مرغ مخصوص با سس روی اجاق گاز

آموزش اخبار سرگرمی آشپزی پزشکی دارو بیماری بدنسازی آرایشی ورزشی استخدام فال چاق شدن لاغری

یاس فان

آرایشی آشپزی آموزش اخبار استخدام بدنسازی بیماری پزشکی چاق شدن دارو سرگرمی فال لاغری ورزشی
محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز پختن پاچینی مرغ مخصوص با سس روی اجاق گاز

عکس, طرز پختن  پاچینی مرغ مخصوص با سس روی اجاق گاز

قبل از خواندن آموزش بهتر است بدانید سس مخصوص این غذا سس کچاپ است. خیلی از رستوران هایی که پاچینی را به این سبک سوخاری سرو می کنند از سس کچاپ دست ساز در کنار آن استفاده می کنند که خوشمزگی اش را دو چندان می کند.( مواد لازم در انتهای این پست ذکر شده ) برای تهیه پاچینی مرغ خوشمزه ابتدا برای مرینت کتف های مرغ پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کمی نمک به پیاز اضافه می کنیم تا آب بیندازد و باعث ترد تر شدن گوشت مرغ شود.در این مرحله فلفل دلمه ای را به صورت خلالی خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیمف سپس آب لیمو ترش را می گیریم و پس از صاف کردن به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه ماست چکیده را به همراه روغن مایع اضافه می کنیم.حالا پودر زنجبیل را به همراه پودر زیره، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس کتف های مرغ را به کاسه اضافه می کنیم و با مواد طعم دهنده مخلوط می کنیم.در این مرحله درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد به خورد گوشت مرغ برود، اگر زمان کافی دارید توصیه می کنیم حتما کتف های مرغ را از شب قبل طعم دار کنید.پس از اینکه کتف های مرغ طعم دار شدند، انها را از درون مواد طعم دهنده خارج می کنیم، سپس گوشت های سمت استخوان کتف را برش می زنیم و مانند توب به سمت بالای گتف جمع می کنیم و در صورت تمایل با خلال دندان فیکس می کنیم.در ادامه آرد سوخاری و تخم مرغ ها را درون دو کاسه جداگانه می ریزیم و جلوی دستما ن قرار می دهیمف سپس یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن می ریزیم که کتف ها درو روغن شناور باشند.در این مرحله کتف ها را از سمت استخوان می گیریم و سمت گوشت را در تخم مرغ می غلطانیم، سپس در آرد سوخاری می غلطانیم و در روغن داغ سرخ می کنیم، حرارت زیر تابه باید ملایم باشد تا کتف ها به طور کامل مغز پخت شوند.پس از اینکه کتف های مرغ را به طور کامل سرخ کردیم، انها را درون توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

مواد لازم برای ۲ نفر
کتف مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای ۱ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
ماست ۲ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری
پودر زیره ½ قاشق چایخوری
روغن مایع ½ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سیر ۱ قاشق سوپخوری
آرد سوخاری ۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

همچنین بخوانید

محصولات معتبر محصولات معتبر

آشپزی