طرز پخت پیراشکی مرغ در ماهیتابه بدون فر

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز پخت پیراشکی مرغ در ماهیتابه بدون فر

عکس, طرز پخت پیراشکی مرغ در ماهیتابه بدون فر

پیراشکی مرغ غذایی خوشمزه و مجبوب با مرغ و سیب زمینی است. این غذا نیازی به فر ندارد و در ماهی تابه سرخ می شود. برای درست کردن آن نخست مواد لازم را آماده دست خود بگذارید :

مواد لازم :

نمک و زرد چوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
سینه مرغ آب پز شده و ریش ریش شده یک پیمانه
پیاز یک عدد
هویج یک عدد
تخم مرغ یک عدد (اگه دوست دارید)
آرد سوخاری به میزان لازم (به قدری که سیب زمینی خمیری بشه)

اول سیب زمینی ها رو بذارید آب پز شه .تو اون فاصله ، پیاز رو خرد کنید و تفت بدید .هویج رو نگینی خرد کنید و با پیاز تفت بدید .بعد سینه مرغی رو که داشتید رو بهش اضافه کنید و تفت بدید ، آخر سر هم رب گوجه رو بهش اضافه کنید و نمک و فلفل و زرد چوبه هم اضافه کنید.وقتی که سیب زمینی ها آب پز شد ، اونا رو له کنید ( شبیه به پوره بشه ) .
اونجا که نوشتم تخم مرغ اگه دوست دارید ، واسه اینه که یه جورایی مزه ی کوکو سیب زمینی می گیره اونجوری ، اگه دوست ندارید اون طعم رو بگیره ، تخم مرغ رو اضافه نکنید ، من بدون تخم مرغ درست کردم ، مشکلی هم پیش نیومد .بعد آرد سوخاری رو به سیب زمینی ها اضافه کنید ، به قدری اضافه کنید که احساس کنید که میتونید از دستتون جداش کنید ( البته سفت نشه ) ( حتما به دست می چسبه ، پس سعی نکنید که آرد سوخاری رو زیاد کنید )بعد روغن رو بریزید تو ماهیتابه تا گرم بشه .حالا واسه درست کردن پیراشکی …هر بار که می خواید هر پیراشکی رو درست کنید دستتون رو کاملا خیس کنید که نچسبه …به اندازه ی ۱ قاشق غذا خوری سر پر از خمیر سیب زمینی بردارید ، یه کمی تو دستتون بازش کنید و از موادی که دارید توش بریزید ، به اندازه ی تقریبا ۱ قاشق مربا خوری ، بعد خمیر رو ببندید و یه کمی فشارش بدید که پهن شه ، بعد بذارید تو روغن تا سرخ شه ( هر جای کار که احساس کردید که خمیر داره می چسبه ، دستتون رو خیس کنید . من یه ظرف آب کنار دستم گذاشته بودم که راحت باشم )

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر