محصولات معتبر محصولات معتبر

یاس فان » آشپزی » طریقه پخت شیرینی اتریشی و فوت کوزه گری آن

طریقه پخت شیرینی اتریشی و فوت کوزه گری آن

آشپزی | ۱۱ بازدید

عکس, طریقه پخت شیرینی اتریشی و فوت کوزه گری آن عکس, طریقه پخت شیرینی اتریشی و فوت کوزه گری آن

برای درست کردن شیرینی اتریشی خوشمزه نخست مواد بالا را تهیه کنید.این مقدار مواد حدود ۲۵ تا ۳۰ عدد شیرینی اتریشی به شما می دهد. با الک کردن آرد به میزان سه بار پختن شیرینی اتریشی خود را آغاز کنید. فر را با دمای ۱۳۰ درجه بگذارید بمدت ۱۵ دقیقه گرم شود. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کنید. کره یا مارگارین را در دمای محیط بگذارید تا نرم شود. زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید.کره یا ماگارین نرم شده را داخل کاسه همزن ریخته و پودر قند را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ شود حتما در حین همزدن با لیسک دور گیری کنید تا تمام کره هم بخورد وگرنه بوی خامی آن در شیرینی احساس می شود سپس زرده ی تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کنید و با همزن بزنید تا زرده های تخم مرغ از لختگی خارج شود.آرد را روی مخلوط مون الک کنید و با لیسک هم بزنید تا خمیر جمع شود سپس خمیر را داخل نایلون گذاشته و بمدت یک ربع می گذاریم در یخچال تا استراحت کند.
خمیر را از یخچال خارج کرده و داخل قیف میریزیم و با ماسوره شکوفه داخل سینی فر شکل میزنیم یا می توانیم خمیر را با دست شکل داده و داخل سینی فر بگذاریم. سینی فر را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه می گذاریم تا زیر شیرینی های اتریشی تغییر رنگ دهد. شیرینی ها را بعد از پخت از داخل فر خارج کرده و چند دقیقه بعد که از داغی افتاد از روی کاغذ روغنی جدا می کنیم.شکلات تخته ای را به کمک ماکروفر یا بخار غیر مستقیم آب ذوب کنید و به دلخواه روی شیرینی اتریشی را تزئین کنید و روی آن به دلخواه پودر نارگیل یا پسته بریزید.(مایع شیرینی اتریشی را زیاد با دست ورز ندهید چون به روغن می افتد.)

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب جدید آشپزی

امروز ۱ آبان ۱۴۰۰