عکس پاستا آرابیاتا و روش پختن آن

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

عکس پاستا آرابیاتا و روش پختن آن

به این فرم از پاستا که در تصویر بالا مشاهده میکنید پاستا  پنه گفته می شود. برای درست کردن آن از آموزش زیر استفاده کنید.

آویشن…………… ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز…………… یک چهارم قاشق چایخوری

سیر…………… ۳ حبه

روغن زیتون…………. ۴ قاشق غذاخوری

پاستا پنه…………. سیصد و پنجاه گرم

پنیر پارمزان رنده‌شده…………. بیست و پنج گرم یا ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل …………..به اندازه نیاز

گوجه فرنگی خردشده……………. چهارصد گرم

پاستا را در آب در حال جوش بریزید و به مدت هشت تا ده دقیقه بپزید. برای درست کردن سس، در ظرفی روغن بریزید و سیر را تفت دهید و گوجه‌فرنگی و بقیه مواد را اضافه نمایید. وقتی سس درست شد. (وقتی سس آماده است که گوجه‌فرنگی‌ها پخته و له شده و سس غلیظ شود) پاستا را آبکش کنید با سس قاطی کنید تا پاستا کاملا آغشته به سس شود. بعد در ظرف خود سرو کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر