فرمول یک محلول جادویی برای نچسبیدن کیک به هیچ قالبی

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

فرمول یک محلول جادویی برای نچسبیدن کیک به هیچ قالبی

عکس, فرمول یک محلول جادویی برای نچسبیدن کیک به هیچ قالبی
با این محلولی که به شما آموزش خواهیم داد با خیال راحت کیک خود را در هر قالبی که دوست داشتید بریزید و از جدا شدن کامل آن آسوده خاطر باشید. فرقی نمی کند جنس و یا فرم قالب شما چه باشد فقط باید تمام کف قالب ، دیواره های قالب کاملا به این محلول آغشته شود. لطفا اندازه ها را تغییر ندهید

مواد لازم :

۵۰ گرم کره حیوانی ( یک بسته کره )
۴ قاشق غذا خوری آرد شیرینی پزی
۴ قاشق روغن مایع

روش درست کردن

نخست بگذارید آب کتری یا سماور شما بجوشد . کره را داخل یک پیاله گذاشته و روی آن بگذارید تا با حرارت غیر مستقیم ذوب شود. سپس آرد و روغن را به آن اضافه کرده و کاملا هم بزنید. با قلم مخصوص آن را به کف و اطراف ظرف مورد نظر بگذارید هیچ نقطه از ظرف نباید خالی بماند. سپس با خیال راحت مواد ککی را داخل آن ریخته و کیک را داخل فر بگذارید. پس از پختن کیک بگذارید کیک به مدت نیم ساعت کامل خنک شود. اگر کف کیک هنوز داغ بود آن را دخل ظرفی از اب سرد بگذارید . سپس به راحتی کیک را جدا کنید . بدون کوچک ترین چسبندگی و یا از دست دادن فرم قالب.
منبع: یاس فان آی ار

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر