فوتهای کوزه گری خامه قنادی خانگی و حفظ فرم آن

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

فوتهای کوزه گری خامه قنادی خانگی و حفظ فرم آن

عکس, فوتهای کوزه گری خامه قنادی خانگی و حفظ فرم آن

در پستهای قبل آموزش درست کردن خامه قنادی را برای شما نوشته ایم اما در این پست می خواهیم فوت و فن هایی را به شما بگوییم که شاید نمی دانید :

بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید.

اگر می‌خواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید تا خامه فرم خود را بهتر حفظ کند.

حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.

حتماً از خامه پر چرب استفاده کنید.

نوجه داشته باشد که بعد از فرم گرفتن خامه حجم آن خیلی بیشتر می‌شود پس از اول ظرفی بزرگ را انتخاب کنید. بهتر است ظرف شما فلزی باشد.

با توجه به ذائقه و سلیقه‌تان می‌توانید از رنگ خوراکی یا شکلات برای خامه استفاده کنید تا سفید رنگ نباشد.

هم چنین بخوانید :

چگونه با خامه صبحانه خامه قنادی درست کنیم

تهیه خامه قنادی رنگی فیلم آموزشی

چطوری بدون هم زن برقی خامه قنادی درست کنم

راز فرم گرفتن ایده آل خامه های قنادی در چیست

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر