فوت و فن سس سالاد برای مهمانی ها

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

فوت و فن سس سالاد برای مهمانی ها

عکس, فوت و فن سس سالاد برای مهمانی ها

می‌‌توانید با آرد و کره، “روکس” تهیه کرده و با استفاده از آن سس غلیظی آماده کنید. “روکس” معمولا در غذاهای فرانسوی بسیار کاربرد دارد. برای درست کردن “روکس”، مقداری کره به اندازه دلخواه درون ظرفی ریخته و روی حرارت گذاشته و آن را کاملا ذوب نمایید. سپس آرد را به آن بیفزایید و کاملا مخلوط کنید و وقتی به رنگ قهوه‌ای روشن درآمد، “روکس” آماده است. درست کردن”روکس”، فقط ۲۰ دقیقه زمان می‌‌برد. سپس با افزودن این ماده به سس، می‌‌توانید سس غلیظی داشته باشید. البته هنگام غلیظ کردن سس، مراقب باشید آن را بیش از حد غلیظ نکنید، چرا که علاوه بر اینکه طعم خوب خود را از دست می‌‌دهد، خوردن آن سخت نیز می‌‌شود.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر