فوت و فن های جنجالی پختن مرغ که نمی دانید

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

فوت و فن های جنجالی پختن مرغ که نمی دانید

عکس, فوت و فن های جنجالی پختن مرغ که نمی دانید

همیشه قبل از پختن مرغ آن را ساعت‌ها در ترکیبی از آب و ادویه جات بخوابانید.

نخست مرغ را با یک پیاز داخل آب ریخته و با کمی نمک بگذارید ده دقیقه بجوشد و کف کند سپس آب و کف را دور ریخته و مرغها را در قابلمه تمیز دیگری بریزید و سس مرغی را که اماده کرده و نمک را به مرغها بیفزایید سپس به میزان لازم آب بریزید.

برای درست کردن سس مرغ حتما نخست پیاز را سرخ کنید سپس رب را اضافه کرده و سرخ نمایید سپس خلال هویج و فلفل دلمه ای را اضافه کنید به این سس نمک و فلفل سیاه بزنید.

از زدن زردچوبه به مرغ خودداری کنید.

در انتها حتما مرغ را با حرارت مناسب سرخ کنید ، می‌توان گفت فرق بین مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده آن است.

همیشه بعد از پخته شدن مرغ ۱۰ دقیقه صبر کنید بعد سرو کنید. چون مرغ آب بیشتری پس می‌دهد و نرم و خوشمزه‌تر می‌شود.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر