محصولات معتبر محصولات معتبر

یاس فان » آشپزی » فوت و فن های نا گفته ی پختن مربا

فوت و فن های نا گفته ی پختن مربا

آشپزی | ۸ بازدید

عکس, فوت و فن های نا گفته ی پختن مربا

اگر چه پختن مربا در ظاهر کار ساده ای به نظر می رسد اما هر کاری فوت وفن های خودش را دارد . اگر این نکات را رعایت کنیم بهترین نتیجه را می گیریم و مربای ما زود خراب نشده و مدت ها باقی می ماند . ضمن اینکه مربا خوش رنگ و غلیظ و مجلسی می شود. برای داشتن یک مربای جا افتاده و حرفه ای با این آموزش در یاس فان همراه شوید.

*برای شیرین کردن مربا به جای شکر سفید از شکر قهوه ای، شیره توت و یا میوه‎های شیرین استفاده کنید. با این کار از شکرک_زدن_مربا جلوگیری کنید.

*موقع پختن مربا نباید درب ظرف را بگذاریم تا رنگ مربا تغییر نکند. فقط در مورد مربای به که باید درب ظرف بسته باشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ شود.
*هنگامی که مربا پخته شد آن‎ها را به ظرف اصلی منتقل کنید و شیشه را تا انتها پر کنید و بعد از نیمه بستن درب آن، شیشه را برعکس کنید تا هوای اضافی از آن خارج شود و سپس درب را محکم کنید.

* قابلمه مورد نظرتان را با مقداری آب بجوشانید و سپس آب را خالی کنید و بگذارید تا به وسیله حرارت آب‎ها تبخیر شود.

*برای هم زدن یا ریختن مربا در ظرفی دیگر از قاشق چوبی استفاده کنید، یادتان باشد قاشق حتما تمیز و خشک باشد تا باعث کپک زدن مربا نشود.

*هنگامی که مربا پخته شد آن‎ها را به ظرف اصلی منتقل کنید و شیشه را تا انتها پر کنید و بعد از نیمه بستن درب آن، شیشه را برعکس کنید تا هوای اضافی از آن خارج شود و سپس درب را محکم کنید.

*اگر مربا بعد از مدتی کپک زد دلیل بر آن است که شربت مربا به اندازه کافی غلیظ نشده و یا شکر آن کم بوده است؛ در این صورت مقداری شکر روی آن بریزید و بگذارید مجددا چند جوش بزند تا غلیظ شود.

* اسانسی که برای معطر کردن مربا به کار برده می‎شود باید در انتهای پخت به آن اضافه شود.

*مربا از لحظه‎ای که به جوش می‎آید کف می‎کند، باید تا آخرین لحظه، مرتب کف آن را بگیرید.

*برای جلوگیری از کپک زدن مربا، در انتهای پخت مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید.

*برای آن که بفهمید مربا قوام آمده است یا نه، یک قطره از آن را در لیوان آب سرد بریزید. اگر مربا ته ظرف رفت و از هم باز نشد، قوام آمده است.

 

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب جدید آشپزی

امروز ۱ آبان ۱۴۰۰