فوت و فن های پختن یک استانبولی دهن پر کن و خوشمزه

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

فوت و فن های پختن یک استانبولی دهن پر کن و خوشمزه

عکس, فوت و فن های پختن یک استانبولی دهن پر کن و خوشمزه

استانبولی از آن غذاهایی است که اگر ادویه های آن را نشناسید میزان دقیق رب آن را ندانید و فوت و فن هایش را نشناسید نمی توانید آن را به صورت یک غذای حرفه ای درست کنید اما با شناختن آن استانبولی غذای محبوب اعضای خانواده شما خواهد شد.

مواد لازم برای ۴ نفر

روغن و زردچوبه به اندازه کافی
برنج ۴ پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
گوجه فرنگی ۵ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

ابتدا برنج را می شوریم و بعد روی برنج آب گرم می ریزیم به حدی که تا یک بند انگشت فاصله سطح برنج و روی آب باشد و اجازه می دهیم تا خیس بخورد.گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه در اندازه متوسط خرد می کنیم و کنار می گذاریم.پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در قابلمه ای که برای تهیه استانبولی تدارک دیده ایم روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا کمی داغ شود و پیازها را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی سبک شوند.بعد اجازه می دهیم تا طلایی و سرخ شوند و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم و تا روغن نیز کاملا قرمز شود و بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه می کنیم و زردچوبه ،نمک و فلفل روی مواد می پاشیم و تفت می دهیم.سپس حرارت را ملایم می کنیم تا گوجه فرنگی ها نیز نرم و پخت شوند.سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در کاسه ای می ریزیم و تا روی سیب زمینی ها آب سرد می ریزیم تا سیاه نشوند.گوجه فرنگی ها که نرم و پخته شدند برنج را همراه با آب داخلش به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و ۱ پیمانه آب گرم نیز به غذا اضافه می کنیم و با قاشق آرام مواد را یکبار هم می زنیم و اجازه می دهیم تا مواد به جوش بیایند.زمانیکه مواد به جوش آمدن سیب زمینی ها را با همان آب داخل کاسه به غذا اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سیب زمین ها تقریبا بپزند و آب غذا بخار شود.گه گاه غذا را آرام هم می زنیم تا ته نگیرد.موقعیکه آب غذا بخار شد برنج را در وسط قابلمه جمع می کنیم.حالا قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و شعله پخش کن را روی شعله می گذاریم و قابلمه را روی آن می گذاریم و درب قابلمه را می گذاریم تا با حرارت ملایم غذا بپزد.حدودا ۳۰ دقیقه دیگر استانبولی آماده است.استانبولی را در دیس می کشیم و با سالاد شیرازی نوش جان کنید.برای اضافه کردن مرغ به استانبولی پلو برای مواد بالا حدود ۳۰۰ گرم گوشت سینه مرغ را به صورت جداگانه با یک پیاز و کمی زردچوبه آبپز کنید، سپس گوشت مرغ را به صورت ریش ریش خرد کنید و به مایه استانبولی پلو اضافه کنید. ادامه مراحل را مانند دستور بالا دنبال کنید.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر