فوت و فن های گرفتن ترشی فلفل سبز

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

فوت و فن های گرفتن ترشی فلفل سبز

عکس, فوت و فن های گرفتن ترشی فلفل سبز

فلفل سبز شیرین…………۱ کیلوگرم

نمک………….به مقدار لازم

سرکه………..به مقدار لازم

سیر…………..۳ حبه (برای هر شیشه)

ابتدا فلفل سبز‌ها را شسته و به مدت نیم ساعت همراه با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا نرم شوند.توجه کنید که هر ده دقیقه باید آب فلفل‌ها را عوض کنید.سپس فلفل‌ها را آبکش کنید.

آن‌ها را به مدت ۲ الی ۳ ساعت روی پارچه تمییز پهن کنید تا آب اضافی آن‌ها کشیده شود.فلفل‌ها را داخل شیشه بریزید.
هر لایه فلفل که ریختید آن را فشرده کرده و روی آن نمک و سیر بریزید و این کار را تا پر شدن شیشه ادامه دهید.درنهایت سرکه را روی مواد ریخته و با زدن ضربه روی شیشه هوای اضافی داخل آن را خارج کنید.ترشی پس از گذشت ۲ روز قابل استفاده است.

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر