فوت و فن ها و آموزش پختن کباب شیشلیک

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

فوت و فن ها و آموزش پختن کباب شیشلیک

عکس, فوت و فن ها و آموزش پختن کباب شیشلیک

گوشت مخصوص کباب شیشلیک در فروشگاه‌های پروتئینی به صورت برش خورده موجود می‌باشد.

روغن زیتون یک دوم پیمانه……………………..زعفران حل‌کرده ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
گوشت راسته گوسفندی با استخوان ۸۰۰ گرم……………………..پیاز رنده‌کرده ۲ عدد
آبلیموی تازه یک چهارم پیمانه……………………..فلفل دلمه‌ای خردکرده ۱ عدد

گوشت را به قطعات ۲۰۰ گرمی برش بزنید و با آب پیاز، آبلیمو، فلفل دلمه‌ای، روغن زیتون، زعفران و فلفل سیاه به مدت یک شب در یخچال قرار دهید. سپس آن‌ها را به سیخ بکشید و کمی روی ‌آن‌ها بکوبید. می‌توانید بین هر دو قطعه گوشت یک تکه کوچک دنبه قرار دهید. سیخ‌ها را روی آتش زغال قرار دهید. در هنگام پخت چند بار کباب را پشت و رو کنید. کباب را کمی آبدار بردارید و

مطالب مشابه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر